Nogen gange når man sidder og bladre instagram gennem, og ser de samme kedelige billeder af “Se min mad”, “Jeg træner biceps i dag”, og bevares, jeg er ikke mere opfindsom selv. Så sker det faktisk, at der dukker noget op, som virkelig får øjenene op. Det skete da jeg kom forbi Astrids profil på instagram life_of_astrid. For hold da kæft hun er sej. Mange af os har den ene undskylding efter den anden, og til samtaler med klienter, hører jeg også tit dårlige undskyldninger, for hvorfor de ikke når deres mål.
Jeg sad lidt med tårer i øjene, da jeg så profilen første gang, og læste teksterne. Hvor er det bare dejligt, at der findes mennesker som bare lever livet selvom det har været hård og ikke altid været god mod dig.
Jeg skrev til Astrid om hun ville skrive et lille gæste indlæg, og dejligt nok ville hun gerne. Læs her lidt om hende

Hej mit navn er Astrid Elmstrøm, jeg er 23år og bor i Kolding. D. 25/6-2012 var datoen for, da mit liv vitterlig startede forfra! Jeg var ude for en alvorlig rideulykke. Da jeg efter et par måneder endelig vågnede op fra min koma. Skulle det hurtigt vise sig, at jeg vågnede op til mit livs værste mareridt! Da jeg vågnede op var jeg en grøntsag. Jeg kunne bevæge min højre arm, trække vejret selv, se (men med dobbeltsyn + jeg var blevet nærsynet så det hele var sløret og dobbelt) og thats it! Men jeg har genvundet SÅ mange ting ved hjælp af træning, træning og lidt mere træning. I dag bor jeg alene i lejlighed og skal kun have hjælp til det økonomiske og sådan noget som klipning af negle. Det har ikke ligefrem stået skrevet NOGLE STEDER!

Det er overhovedet ikke hårdt at klæde mig på/af eller tage sko på. Fordi jeg altid, altid, altid holder mig super slank og i god form. I perioder kan jeg ikke holde motivationen oppe og jeg skruer ned for trænings intensiteten. Jeg tager omkring 10kg på og selvom jeg sagtens kan bære det. Jeg kan allerede mærke at ting som før bare var let som en leg. Bliver sindssyg hårde og svære. Så giv dig selv den gave det er at holde sig i form. Jeg lover dig det!

Tit når jeg er nede, og det hele bare er røv og nøgler. Trøster jeg altid mig selv ved at stoppe op og sige. Hey! Der er en større mening ved min rejse, jeg skal bevise et eller andet overfor nogle andre eller endda mig selv?

Jeg er ikke ligefrem særlig religiøs, men jeg har faktisk tænkt. At Gud har udvalgt mig fordi jeg er stærk nok til at klare det. Sommetider forestiller jeg mig, at han har et budskab, som han vil vise hele verden gennem mig! Det får mig til at føle mig helt som noget man ikke finder hver dag (tænk, han har UDVALGT lille mig). Jeg bliver så stolt! Måske er DU også, blevet udvalgt og skal bevise noget?

Jeg har en del begrænsninger og har mistet en del efter min ulykke. Jeg sidder i kørestol nu og min venstre arm er det som man kalder delvis lam. Dvs. at jeg godt kan bevæge den lidt, men ikke til noget brugbart. MEN mit liv skulle ikke slutte i en alder af 18år.

Jeg er ikke bange for døden længere. Hvis der er noget jeg har lært af det her ¨mareridt¨. Så er det bare at man skal springe ud i det! Derfor har jeg blandt andet sat verdens rekord i at være den første handicappede person som har sprunget et af verdens højeste faldskærmsudspring (fra 7000 højde meter). Desuden er jeg en del aktiv jeg går faktisk til spinning. Det var faktisk en kæmpe grænse for mig at overskride! Fordi jeg havde det meget med at tænke at jeg ikke hørte til nede i et almindeligt fitness center og at de andre ville se skævt til mig. Men jeg har oplevet det stik modsatte, det har skabt en del annerkendelse omkring mig. Og folk er altid pisse søde til at komme og sige at det går bedre osv.

Jeg kører rundt og siger sådan nogle små sætninger til mig selv. Det her er nogle af dem:

¨Hvad har du at miste?¨

¨Hvad er det værste som kan ske? Du kan idet mindste prøve at få et lykkeligere liv? Måske bliver det bedre end det du havde før? Den chance tør jeg ikke lade forbi passere!¨

¨Tag dig nu sammen tøs¨

¨Hey tør øjnene og kom videre!¨

¨Livet er hårdt og uretfærdigt¨

¨Det kan altid betale sig at kæmpe¨

¨Døden har åndet mig i nakken¨

¨Du har fortjent det¨

¨Der er mange år til jeg bliver en gammel kælling og dør. Jeg kan i det mindste prøve at få noget ud af det! Det skylder jeg vel mig selv?¨

¨Just do it¨

¨Det har aldrig kunne betale sig at give op! Har det vel?

¨Jeg er stærk som en okse, knokler som en hest¨

¨Du er blevet UDVALGT¨

Du må gerne følge min instagram profil og være med til at sprede mit budskab. Det kan ALTID betale sig at kæmpe! life_of_astridInstagram @life_of_astrid