Da jeg startede mit konkurrenceforberedelse ved Brian havde jeg et mål for øjet, jeg ville stå på scenen som bikini atlet til NC 2016. Jeg havde i længere tid styrketrænet på egen hånd og nu skulle der ske noget mere seriøst. Hvis jeg skulle nå mit mål havde jeg brug for råd og vejledning, derfor tog jeg kontakt til Brian. Allerede fra starten fik jeg et rigtigt god indtryk af at han kun hjælpe mig med at nå mit mål og jeg satte stor pris på hans vigtighed af at tænke på min sundhed.
Under hele mit forløb havde jeg en støtte i ryggen og Brian var altid klar med et godt råd eller til at svare på alle mine mange spørgsmål. Både før og efter NC er jeg blevet udfordret både fysisk og psykisk, og ligemeget hvad man har haft på hjertet har man altid kunne komme til Brian. NC var for mig en kæmpe oplevelse og det kan jeg takke Brian for, hans støtte både optil og på selve dagen var helt uundværlig.

Udover at have fået den rigtige vejledning med kost og træningsprogram har mit forløb lært mig utroligt meget om mig selv. Jeg er ikke blot blevet sundere og fysisk stærkere, men helt sikkert også psykisk stærkere og det har givet et kæmpe selvtillidsboost.

Brian fik mig i mit livs form mål og jeg nåede mit mål. Men det stopper ikke her, jeg fortsætter mit forløb ved Brian og ser frem til mange flere timer i træningslokalerne mod nye mål.

Bikini fitness træner
Bikini fitness coach
Bikini fitness konkurrence