Evaluering af Brian Nielsen i forbindelse med 12 ugers kost-/træningsprogram.

Jeg er en mand på 35 med kone, 2 børn og fuldtidsarbejde. Jeg har altid været utrolig sportslig aktiv og har dyrket en masse forskellige sportsgrene på hobbyplan (løb, cykling, kampsport, fodbold og håndbold). De sidste 7 år har jeg trænet i et fitness center, hvor jeg i mange år kørte et full body program 3 gange om ugen.

Jeg har aldrig haft ambitioner om og blive ”stor” men ville selvfølgelig gerne se nogle resultater af min træning, hvilket jeg ikke syntes jeg fik på den måde jeg kørte det på. For 2 år siden begyndte jeg så og tage en proteinshake efter endt træning og kigge lidt på min kost. I alt den tid jeg har trænet har jeg altid spist lige hvad jeg ville, jeg har altid haft en sød tand og kan godt lide rødvin og god mad, så den livsstil kombineret med min træning har nok gjort at jeg kunne holde det hele i status quo, noget som jeg rigtig gerne ville ændre på, men ikke viste hvordan jeg skulle gribe an.

Stort vægttab

Der hvor jeg træner kom jeg helt tilfældig til og snakke med en gut, der havde sat sig som mål og stillede op i Classic Bodybuilding. I den forbindelse havde han fået en coach til og hjælpe sig med projektet. Som ugerne gik kunne jeg følge hans udvikling og se at han måtte gøre et eller andet rigtig for der sket i hvert fald synlige ændringer. Det gik jeg så og tænkte lidt over og blev enig med mig selv om at det kunne være sjovt og prøve et lignende forløb, ikke for og stille op i en konkurrence, men mere for og blive holdt lidt i ørene og forhåbentlig få nogle synlige resultater, så pludselig en dag stod jeg med Brians nummer i hånden.

Forløbet med Brian startede med en samtale hvor jeg fortalte om de forventninger og mål jeg havde. Efterfølgende fik jeg et nyt træningsprogram og grundig instruktion i de enkelte øvelser, så Brian var sikker på at teknikken var på plads. Der udover fik jeg en kostplan som skulle følges i de 12 uger hvor det hele skulle stå på. Brian kontaktede mig løbende i hele forløbet via. sms, telefon eller mail hvor han spurgte hvordan det gik osv. så man ikke følte man var overladt til sig selv. Ud over det havde vi 4 status møder, hvor jeg fik målt fedt % med en harpenden skinfold caliper, så fremskridtet løbende kunne evalueres og evt. rettelser i trænings-/ kostprogrammet kunne blive justeret.

Forløbet med Brian har været utroligt positivt og Brian har optrådt meget professionelt i alle henseender gennem hele forløbet. Min største frygt for projektet var om jeg kunne følge kostprogrammet, men det viste sig faktisk ikke og være noget problem over hovedet. På de 12 uger forløbe strakte sig over tabte jeg mig 8 kg og fik den six pack som jeg altid har drømt om. Jeg vil give Brian min allerbedste anbefaling og vil ikke have nogen betænkeligheder ved at anbefale Brian til andre.

Claus Kjeldsen