Firmatræning: sund og glad virksomhed med hjælp fra Fit and Strong

Den måde, vi danskere arbejder på, har ændret sig markant inden for de sidste mange år. Vi sidder i høj grad stille og bevæger os generelt mindre, end vi plejer. Samtidig har mange svært ved at finde motivationen til at være aktive efter arbejde, hvor der for mange venter både børn, rengøring, aftensmad og lignende. Det har jeg fuld forståelse for – men det er også en tendens, som jeg gerne vil hjælpe jer med at ændre på.

En hel arbejdsuge uden fysisk aktivitet er hverken sundt for kroppen eller for hjernen, og derfor vil rigtig mange arbejdspladser have stor gavn af at indføre mere aktivitet i hverdagen. For eksempel ved at få hjælp til firmatræning udefra. Det kan både dreje sig om hjælp til at arrangere og motivere til længerevarende aktiviteter som en fast løbeklub, men det kan også bare være at komme i gang med små power breaks i løbet af dagen. Jeg arbejder som regel som personlig træner i Viborg-, Silkeborg- og Herning-området. Er der tale om firmatræning, kører jeg dog også gerne længere væk efter aftale.

Fit and Strong er startet af mig, Brian V. Nielsen. Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig og din virksomheds sundhed? Så læs med herunder, eller grib telefonen og giv mig et kald på +45 31 61 61 59 allerede i dag.

Firmatræning
Firmatræning Silkeborg

Hvorfor investere i virksomhedstræning?

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i firmatræning, herunder den altoverskyggende årsag, at vi simpelthen sidder meget mere ned i løbet af dagen, end vi gjorde for bare 20 år siden. Dertil kommer så, at mange i dag har svært ved at overskue eller vurdere, hvilken kost de egentlig har brug for i løbet af en dag for at få optimal næring til hjernen.

Men hvorfor er det så vigtigt med sund kost og motion? Og hvorfor er det virksomhedens ansvar?

Det kan jeg let svare dig på. Sund kost og motion er det, der får os til at fungere optimalt. Hvis ikke du dyrker motion og får den kost, din krop har brug for, kan det medføre en vifte af forskellige livsstilssygdomme, svær overvægt, og i værste tilfælde kan det faktisk medføre stress.

Når I investerer i et foredrag eller firmatræning hos Fit and Strong, kan I derfor forvente:

 • Sunde og glade medarbejdere
 • Mere effektive medarbejdere
 • Mindre sygefravær
 • Et bedre sammenhold på arbejdspladsen.

Og der har du altså svaret på, hvorfor en sund livsstil også er noget, man som arbejdsplads bør forsøge at påvirke positivt. For hvilken arbejdsplads vil ikke gerne have glade, effektive og motiverede medarbejdere?

Hvad kan jeg tilbyde jeres virksomhed?

Jeg har mere end 25 års erfaring med egen kost og motion, og mere end 10 års erfaring med personlig træning. Det er den erfaring, jeg tager med mig, når jeg skal undervise, motivere eller tilrettelægge en aktiv og sund dagligdag for en virksomhed gennem firmatræning.

Hver gang jeg starter et samarbejde med en ny virksomhed, vil vi lægge ud med at tage en snak om, hvad jeres behov egentlig er. Ingen mennesker er ens, og derfor er der heller ingen virksomhedskulturer, der er helt ens. Hvor nogle er på udkig efter hjælp til at motivere deres medarbejdere til aktivitet, vil andre måske blot have vejledning til en sundere frokostordning eller arrangere et spændende oplæg om sund livsstil for medarbejderne. Jeg hjælper med det hele.

Jeg har blandt andet erfaring med:

 • Sundhedsprofiler
 • Måling af fedtprocenter, muskelmasse og fedtmasse
 • Måling af BMI, bodyage og kondital
 • Træning af medarbejderne på virksomhedens lokationer eller i nærheden
 • Foredrag for virksomhedens medarbejdere
 • Månedlige opfølgninger med virksomheden
 • Hjælp til individuelle trænings- og kostplaner
 • Optimering af madordninger på arbejdspladsen.

Og meget mere.

 

Firma motion

Hvad kan I forvente, når I investerer i et forløb hos Fit and Strong?

Vælger du at investere i den ene eller anden form for firmatræning hos Fit and Strong, kan du forvente:

 • En personlig træner, som virkelig engagerer sig i din virksomhed og dine medarbejdere.
 • En personlig træner med mange års erfaring inden for mange forskellige sportsgrene. Det betyder blandt andet, at jeg garanteret kan finde en motionsform, som lige præcis I synes er sjov, og som motiverer jer.
 • En personlig træner, som lægger stor vægt på jeres ønsker, behov og evner – men som samtidig presser jer til at blive jeres bedste selv.

Lyder det som noget for jer? Så er jeg måske det helt rette match for jeres forretning.

Priser på firmatræning

Det er svært at give én specifik pris for firmatræning, da det i høj grad kommer an på jeres behov. Det er klart, at et enkeltstående foredrag er billigere end et langt forløb med regelmæssig opfølgning og udarbejdelse af træningsprogrammer og kostplaner. Dog kan du altid regne med, at jeg sammensætter et favorabelt tilbud til dig, som er til at betale sig fra.

Du kan læse mere om mine priser for personlig træning her.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres behov for træning på arbejdet

Overvejer du at arrangere et foredrag om kost og motion, eller vil du måske gerne tilbyde dine medarbejdere en sund frokostordning eller et personligt træningsprogram? Uanset hvilke tanker du går med, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon +45 31 61 61 59 eller sende en mail til brian@fitandstrong.dk – så tager vi en helt uforpligtende snak om din virksomhed, og hvad I søger for at komme i gang med en sundere og mere aktiv hverdag.