Online træningsforløb – din genvej til resultater

Vil du i bedre form, øge din muskelmasse eller styrke, eller ønsker du et vægttab? Men har du brug for fleksibilitet, så du kan planlægge det efter din hverdag? I så fald er et online træningsforløb det helt rigtige for dig.

Hos Fit and Strong kan du få et online træningsforløb, der er 100 % tilpasset til dig og din hverdag. Du får løbende opfølgning online, men kan ellers selv planlægge dine træninger, når det passer bedst ind i din kalender.

Du får stadig den høje kvalitet fra en erfaren og dedikeret online personlig træner. Jeg, Brian V Nielsen, står klar til at give dig det skub i den rigtige retning, du har brug for, for at opnå de resultater, du drømmer om.

Det får du under et online træningsforløb ved Fit and Strong

Når du vælger et online træningsforløb, får du langt hen ad vejen det samme, som hvis du vælger et forløb med personlig træning. Den største forskel er, at vi ikke mødes fysisk og træner sammen. Du får derfor stadig en træner med på sidelinjen – det hele foregår bare online.

Under et træningsforløb får du et tilpasset online træningsprogram og en kostplan, der passer til dine mål.

Online Træning
billig online træning

Det følger med i et online træningsforløb:

  • 100 % tilpasset forløb, der passer til dine ønsker, mål og niveau.
  • Fri adgang til platformen FlowFit, hvor kostplaner, træningsprogrammer, kommunikation, udvikling og meget andet er samlet – altså alt samlet ét sted.
  • Personlig kostplan, der passer til dine behov og din hverdag.
  • Tilpasset online træningsprogram, der passer til dit niveau og din hverdag.

Personligt og tilpasset forløb, der passer til dine mål

Jeg gør meget ud af at skabe et personligt og tilpasset forløb til alle mine klienter. Det gælder også for dig. Det gør en markant forskel, når der bliver taget højde for mål, niveau, udgangspunkt, vaner, hverdag og meget andet. Alt andet lige giver et tilpasset onlineforløb dig større chance for at nå dit mål.

Når du starter et online træningsforløb hos Fit and Strong, starter vi altid med at tage en snak om, hvad det er, du gerne vil opnå, og hvor det er, du starter. På den måde kan du få et forløb, der er 100 % tilrettelagt dig og dine behov.

Prøv onlinetræning, og få en dedikeret træner til en skarp pris

Fordelen ved et forløb med træning online er, at du får det til en skarpere pris end for eksempel personlig træning. Den høje kvalitet er dog den samme. Du får stadig personlige træningsprogrammer og kostplaner. Vi mødes dog ikke fysisk som ved et personligt forløb.

Du får stadig en dedikeret træner, der har en masse erfaring, og som har hjulpet mange klienter med at nå deres mål – også igennem online træningsforløb. En online personlig træner kan derfor også være din genvej til at komme i mål med din drømmeform. 

Se, hvad andre har fået ud af et forløb hos mig.

Der er altid hjælp at hente

Selvom du vælger et online træningsforløb, er der stadig mulighed for at få en masse vejledning og hjælp, når du har behov for det. Du kan via platformen, du får rådighed til, altid skrive til mig, og så svarer jeg så hurtigt som muligt.

Det kan for eksempel være, hvis du har spørgsmål til en øvelse eller et måltid i kostplanen. Uanset hvad du måtte have spørgsmål til, står jeg klar til at hjælpe under dit forløb, så du kommer tættere på dit mål.

Hvem passer online træning til?

Der er flere typer klienter, der kan have stor gavn af en online personlig træner. Du får her et overblik over tre forskellige klienttyper, som hver især har stor gavn af et online træningsprogram og -forløb.

Fra personligt til online

Der er mange, der vælger at starte med et personlig træningsforløb og efterfølgende starter et online forløb op, når det personlige forløb er afsluttet. På den måde får du stadig en masse vejledning til din træning og kost, men kan klare træningen på egen hånd. 

Stor geografisk afstand til træneren

Har du fundet en interessant træner, men som bor langt væk fra dig, kan et online træningsforløb være et rigtig godt alternativ.

Jeg hjælper hovedsageligt klienter i Viborg-, Silkeborg-, og Herning-området. Er der langt imellem disse områder og din bopæl, kan et online træningsforløb være en god løsning for dig. 

Den budgetvenlige løsning

Har du et begrænset budget, og rækker det ikke helt til et personligt forløb, er pengene givet godt ud til et forløb med online træning i stedet for. Her får du nemlig langt hen ad vejen det samme. Du får det dog til en betydeligt skarpere pris.

Online træningsforløb
Banan pandekage

Hvad koster et online træningsforløb?

Prisen for et online træningsforløb er 800,- kr. pr. måned. Derudover er der også et opstartsgebyr på 400,- kr. Forløbet skal minimum være på 12 uger. Dette skyldes, at der mindst skal 12 uger til, før du kan begynde at se resultater

Ønsker du et længere forløb, kan du dog sagtens få det. Læs mere om priserne her.

Få en online personlig træner, der er på dit hold

Uanset om du vælger et personligt eller et online træningsforløb, får du en professionel og dedikeret træner, der altid hepper på dig og hjælper dig med at nå dine mål. Vil du starte din rejse allerede i dag?

Tag kontakt til mig, så starter vi med en uforpligtende snak om, hvad du ønsker at opnå under et forløb.

Kontakt mig her.