Personlig Træner Pris

Pris på personlig træner hos Fit and Strong

 

Det sværmer med personlige trænere i det danske træningslandskab, og derfor kan det også være virkelig svært at vide, hvilken personlig træner der lige er den rette for dig. For nogle er prisen en stor faktor, og til det kan jeg starte med at fortælle dig, at mine priser er meget favorable sammenlignet med andre personlige trænere med min erfaring og ekspertise inden for området.

Men efter min mening bør prisen ikke være dit afgørende argument. Det handler nemlig i høj grad om, hvorvidt din træner forstår, hvem du er, og hvordan du bedst motiveres til at nå dine mål. Altså handler det i høj grad om, at der er et match mellem dig og din træner. Du kan læse mere om mig, Brian V. Nielsen, her. Er du interesseret i at vide mere om mine priser for personlig træning, finder du dem på siden her. 

 

Hvad koster personlig træning?

Personlig træning kan koste alt fra 600 kr. for én enkelt træning til 5700 kr. for en måneds intensivt forløb. Det afhænger helt af, hvor meget du gerne vil have ud af din personlige træning, og selvfølgelig hvilken personlige træner du vælger. Skal jeg være din nye personlige træner? Du finder min typiske pris på personlig træning her. Mine pakker hedder henholdsvis Bronze, Sølv og Guldpakken. Bronzepakken er typisk for dig, som søger ekstra viden og motivation til enten at komme i gang med din træning eller til at optimere den. Her får du nemlig 4 personlige træninger hver måned tilrettelagt efter dage og tidspunkter, som passer ind i din kalender. I Sølvpakken tager vi din træning til next level. Her får du nemlig hele otte personlige træninger med mig hver måned, hvor vi sammen arbejder på at nå dine mål. Gulvpakken er til dig som ønsker alt den hjælp og støtte du kan få, vi mødes 12 gange pr måned. Det er også muligt at bestille et online træningsforløb, hvor jeg hjælper dig med kostvejledning og et personligt træningsprogram, men selve træningen står du selv for. Denne løsning er ideel for dig, som enten søger en billig personlig træning, eller som bor langt væk. Jeg arbejder nemlig typisk som personlig træner i Herning-, Viborg- og Silkeborg-området. Bor du ikke i nærheden af det område, men er du blevet tændt af min store passion og erfaring med personlig træning? Jamen så er det billige online træningsforløb måske det rette for dig.

Hvis ingen af de tre pakker passer til dit behov, er du også altid velkommen til at kontakte mig. Så kan vi tage en snak om, hvad det er, du søger, og hvordan vi kan sammensætte en aftale, som passer til lige netop dét.

 Betal din personlige træning i rater

Har du svært ved at betale det fulde beløb for din personlige træning på én gang? Bare rolig, hos Fit and Strong har du mulighed for at betale dit forløb i rater. Så føles det ikke så voldsomt i pengepungen, når du skal investere i dig selv og dit velvære i sind og krop.

Personlig træner pris

Sådan fungerer et personligt træningsforløb hos Fit and Strong

Når du vælger personlig træning hos Fit and Strong, bliver dit mål til mit mål. Det betyder blandt andet, at et forløb altid varer minimum tre måneder, så vi har god tid til at nå hele vejen i mål. Det lyder måske som lang tid at binde sig, men langt de fleste af mine klienter vælger faktisk at forlænge deres forløb, når de tre måneder er gået. Se bare mine referencer fra tidligere klienter.

Til gengæld kan du forvente et forløb, som indebærer:

  • Et nyt personligt træningsprogram hver måned, sammensat efter dine ønsker for muskelmasse, styrke, vægttab,kondition og kost.
  • Adgang til platformen RibraFit, hvorigennem vores kommunikation foregår, og hvor du også får tilsendt træningsprogrammer og kostplaner.
  • En gratis opstartssamtale, hvor vi sammen finder frem til, hvordan du når i mål med dine ønsker.
  • Løbende justeringer af både kostplan og træningsplan, så de passer til dig og din hverdag.
  • Fri mail- og SMS-support 24/7.
  • En afsluttende samtale, når forløbet når sin ende.

 

Hvad koster en personlig træner

Kontakt mig for en uforpligtende snak om din personlige træning

Har jeg vakt din interesse for et personligt træningsforløb hos Fit and Strong? Fedt!

Men nogle gange er der brug for lidt mere information, før man tør tage springet og vælge sin nye personlige træner. Derfor er du også meget velkommen til at ringe på telefon +45 31 61 61 59 eller sende en mail tilbrian@fitandstrong.dk – så tager vi en uforpligtende snak om alt fra prisen på personlig træning til forløbets gang og dine ønsker for træningen. Og husk også, at et forløb altid starter med en gratis indledende samtale med mig, hvor vi blandt andet forventningsafstemmer forløbets gang og sikrer, at du bliver tilfreds med samarbejdet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.