Personlig træning

 

Har du en drøm om at komme i bedre form, og er du på udkig efter en personlig træner med 100 % fokus på at skabe hurtige og effektive resultater for dig? Så er du kommet til det rette sted.

Mit navn er Brian Nielsen, og jeg har mere end 25 års erfaring med effektiv træning og 10 års erfaring som uddannet personlig træner i Silkeborg-, Viborg- og Herning-området – og så er jeg stifter og ejer af Fit and Strong. Når det kommer til personlig træning, er dit mål også mit mål. Det betyder, træning sammen med mig er baseret på lige præcis din krop og dine ønsker for den. Er du på udkig efter at øge din muskelmasse med styrketræning, forbedre din kondition eller en slankere krop? Jeg har hjulpet hundredvis af kunder med det hele – og jeg kan med garanti også hjælpe dig!

Find din indre træningsmotivation, kom i form og skab de resultater, du drømmer om, med personlig træning hos mig, Brian Nielsen – Fit and Strong.

 

Hvorfor vælge personlig træning hos Fit and Strong?

 

Du har måske også lagt mærke til det – det boomer med personlige trænere i Danmark i disse år. Det er i og for sig en god ting, for det tyder jo på, at vi danskere vil være sundere og stærkere end nogensinde før.

Men det er også helt forståeligt, hvis det skaber lidt forvirring omkring valget af dine næste personlige træningsmakkere. For at hjælpe dig lidt på vej får du her fem grunde til at vælge mig som din personlige træner – eller i det mindste fornemme, om der er et match mellem os.

 

1. Min erfaring

Min passion for motion og træning er ikke ny. Faktisk har jeg mere end 25 års erfaring med en bred vifte af sportsgrene og motionstyper. Den passion har blandt andet drevet mig til at gennemføre en Ironman og deltage i adskillige fitnesskonkurrencer. I dag bruger jeg den passion til at guide og motivere andre til at blive den version af dem selv, de går og drømmer om. Hvad end det drejer sig om stærkere muskler, bedre ydeevne eller noget helt tredje.

 

2. Jeg lover ikke noget, jeg ikke kan holde

Et forløb hos mig varer minimum tre måneder. Det skyldes, at der ikke findes noget fast-track, når det kommer til træning. Selvfølgelig kan du vælge at sulte dig selv og løbe 25 km om dagen og dermed opnå et hurtigt vægttab, men det er sjældent sundt for psyken eller kroppen. Derfor vil jeg heller ikke love dig et kæmpe vægttab på ingen tid – medmindre jeg mener, at det er realistisk.

Med et forløb på minimum tre måneder har vi tid nok til sammen at lave de nødvendige ændringer, for at du opnår dit ønskede resultat.

 

3. Træning tilrettelagt 100 % efter dine ønsker og din krop

Et forløb starter altid ud med en personlig samtale mellem dig og mig. Her skal vi sammen klarlægge, hvorfor du har valgt at investere i dig selv ved at investere i en personlig træner, og hvad dine mål med træningen er. Baseret på denne samtale lægger vi en plan, som både passer til din krop, dine vaner og din dagligdag.

 

4. Jeg presser dig til at blive dit bedste jeg

Hader du armbøjninger over alt på jorden? Jamen så skal armbøjninger nok heller ikke være en del af dit træningsprogram. Der findes så mange forskellige øvelser og motionstyper, at der helt sikkert også findes den helt rette til dig.

Men selvom et træningsforløb hos mig bliver 100 % tilpasset dig, din krop og dit liv, skal du ikke være i tvivl om, at jeg vil presse dig, motivere dig og gøre mit for, at du opnår resultater og på sigt dit mål.

 

5. Et personligt forløb fra start til slut

At være personlig træner handler om mere end at lave en kostplan og fortælle dig, hvilke øvelser du skal lave. Det handler i lige så høj grad om at finde frem til, hvad der motiverer lige præcis dig til at komme afsted og nå dine mål. Er det høj musik? En bestemt type motion? Udendørs aktiviteter? Det finder vi sammen frem til i løbet af dit forløb. Lyder det som noget for dig? Ja, så er jeg med høj sandsynlighed lige den personlige træner, som du har ledt efter.

Vil du se nogle af de resultater, som andre har opnået gennem personlig træning hos mig? Så kan du finde mine referencer her.

 

Dette kan du forvente af et forløb med personlig træning hos mig, Brian Nielsen

 

Når du starter et forløb hos mig, Brian V. Nielsen, kan du forvente et personligt forløb, hvor der er fuldt fokus på din udvikling. Et forløb indebærer blandt andet:

  • Personlig træningsplan efter dine ønsker for muskelmasse, styrke, vægttab, kondition og kost.
  • Adgang til platformen FlowFit, hvorigennem vi har al kommunikation inklusive træningsprogrammer og kostplan.
  • Kostplan tilpasset din hverdag, dine smagsløg og dit behov for kalorier.
  • Træningsprogram med udgangspunkt i dit niveau, din tid og dit ønskede mål.

Jo længere forløb du vælger, jo bedre form vil du med tiden komme i. Et træningsforløb hos mig varer dog som udgangspunkt altid mindst tre måneder.

Du kan læse mere om prisen for et personligt træningsforløb hos Fit and Strong her.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om din personlige træning

 

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt jeg er det rigtige valg som din nye personlige træner, er du altid velkommen til at kontakte mig på brian@fitandstrong.dk – det er helt uforpligtende, og jeg svarer gerne på alle de spørgsmål, du måtte have.

KKostplan personlig træning