Vi kender det alle, vi bliver hurtigt fascineret af folk som er i god form, har et lækkert job, eller en smart bil. Dette kan også være afgørende på dit valg af personlig træner. Det betyder dog ikke at deres vej til dette, er den rigtige for dig. En god fodbold træner er nødvendigvis ikke selv god til at spille fodbold, og en personlig træner behøver ikke, selv være fitnessmodel, eller have vundet en guldmedalje i bodybuilding.

Hvis vi kigger på billedet til højre af mig. Hvem ville du vælge som din coach? Begge har samme uddannelse, samme erfaring, men det ene viser resultat på egen krop. De fleste bliver blændet af det de ser, og tror at personen kan lave samme resultat på deres krop. De atleter jeg har vejledt til konkurrencer, bliver ofte spurgt af deres venner og bekendte, om de ikke kan lave en kostplan til dem. Bare fordi de har været i god form, betyder det ikke at de har styr på hvordan man laver en kostplan, og vigtigst justere den til, når tingene ikke kører som planlagt.

Det er afgørende for din resultat, at du undersøger tingene inden du foretager valg af personlig træner. Læs evt referencer, snak med andre som har været under forløb.

Jeg bliver klogere hver gang jeg får en ny klient, især når tingene ikke helt går som planlagt. Bare fordi at man har et bevis som personlig træner, er man ikke dygtig. Man lærer med årene, og næsten alle reagere forskelligt. Dette skyldes deres jobsituation, privatliv og en masse andre ting, som kan have indflydelse på hvilken retning vi kommer.

Jeg har læst flere indlæg på Facebook, og folk som har kastet 500kr efter en kostplan, og måske ikke engang fået den tilsendt. Den billige løsning er måske ikke altid den bedste.

Tænk jer om, så i ikke bliver skuffet ved jeres valg af personlig træner

Valg af personlig træner