Jeg var nået til et punkt, hvor jeg havde været stoppet med at ryge i 2 år. Dermed også taget lidt ekstra kilo på. Som man jo gør efter et rygestop.

Jeg syntes jeg kæmpede forgæves med at smide de ekstra kilo igen. Jeg havde et stort ønske om at tabe det usunde fedt, som min krop til overflod havde ophobet på min overkrop.

Da vi i familien er disponeret for alverdens dårligdomme som, højt blodtryk og højt kolesterol. Samt alle de andre sygdomme, besluttede jeg mig for at der måtte gøres noget.

Jeg ringede til Brian, som jeg havde fundet online og jeg fik booket en samtale med ham.

Jeg var jo lidt spændt på, om Brian ville være en af de muskelbundter, der kan fordrive enhver person med en forhøjet fedtprocent ud af centrene.

Mine fordomme blev straks gjort til skamme. Brian var en helt normal person med en meget fit harmonisk krop. Jegeg følte mig straks i trygge hænder.

Jeg blev introduceret for kostrådene, på en måde som var fuldt fornuftige og heldigvis alt andet end fanatiske.

Og der blev taget hensyn til hvad jeg kunne lide og spise. Og hvad jeg ikke var så vild med.

Jeg var tryg og købte et 3 måneders. Jeg var klar på at starte min livsstilsændring.

Udgangspunktet var nu. Men ret hurtig fik han lært mig teknikkerne, styrket min krop og resultaterne kom meget hurtigere end jeg havde forventet.

Da vi nåede til første måling efter 14 dage, og ”delletangen” skulle i brug. Havde jeg allerede smidt en del cm om taljen, og jeg var i chok over, hvor nemt det var gået.

Første måling

Det var ved min første måling, at det gik op for mig. At mit samarbejde med Brian ville ændre min opfattelse af træning, og give mig nogle vilde resultater.

Ydermere havde jeg i den periode spist uafbrudt.

Træningen havde gjort mig sulten på en helt ny og aggressiv måde.

Tidligere har jeg aldrig haft problemer med at springe et måltid over, morgenmad var en by i Rusland, og nogle dage følte jeg ikke sult og spiste slet ikke. Nu var jeg konstant sulten og kastede mig glubsk over maden.

Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let, kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg følte mig sundere og havde det bedre, end jeg havde haft i årevis.

Ny verden

Udover at have tabt – ikke kun 10 kg men 15 kg. Har jeg også fået åbnet øjnene for en helt ny verden. Hvor jeg er stolt af, at kunne sige at nu går det den rigtige vej med vægten og fedtprocenten, og er desuden rigtig glad og tilfreds med den nye livstil.

Jeg vil til en hver tid anbefale personlig træner og livstilomlægning, og gerne Brian som jeg syntes er dygtig, kompetent og tager dine mål og ønsker alvorligt.

Jeg har glædet mig til hver og en, af de træninger jeg har haft med ham.

Han har lært mig at elske at træne og vist mig, at man kan nå utrolige resultater uden at træne sig selv halvt ihjel og sulte sig.

Når bare man gør det rigtige, er det egentligt overraskende lidt der skal til for en livsstilsændring.

Det er lige præcis den indstilling og balance. Jeg ubevidst søgte, og som jeg taget med mig.

Nu er jeg begyndt at træne på egen hånd og synes slet syntes det er fantastisk. Noget der ville have været utænkeligt før mit 3 mdr forløb med Brian.

Stor tak til Brian for. Ja, for mange af de ting der har ændret sig i mit liv, som følge af mit forløb sammen med ham.